Samoobsluha v Železnici – to jako vážně?!

Dlouho jsme přemýšleli, jakým způsobem provozovat tohle léto kavárnu v Železnici. Je to krásné výletní místo a my proto přicházíme s odvážným nápadem. Od pondělí do pátku nebude v kavárně žádná obsluha, obsloužíte se sami. Jak? Venku na zahrádce postavíme bar, kde bude naražený pivko, víno v lednici, dorty ve vitríně, kafe v termosce. Vy přijdete, vezmete si, zaplatíte, užijete si chvilku klidu ve vinici a půjdete zase dál. Bomba co?

Ale to není všechno, o víkendu to bude zase jinak – to už budeme normálně obsluhovat, uděláme vám krásný kafe s obrázkem a k tomu všemu vám i uvaříme. ANO!

Ten bar, který bude přes týden sloužit jako samoobsluha, se o víkendu změní na letní kuchyni. Těsit se můžete na oblíbené bagely, burgery, vafle a spoustu dalšího. Nabídku budeme na každý víkend lehce obměňovat, budeme poslouchat, co vám chutná, a určitě si od vás necháme i poradit.

Zní to celý trošku bláznivě? Určitě jo, ale pojďme to vyzkoušet. Samoobsluha startuje v pondělí 8.4., první jídlo bude o víkendu 13.-14.4., vidíme se!

Pat a mat

Pár změn, které jsme slibovali v baru Valdštejn, se už událo - vyměnili jsme ty krásný velký dřevěný stoly. Malinko jsme prodloužili bar a konečně sehnali k tomu baru dostatečně vysoký židle. Taky paletové lavice dostali sbohem a nahradili jsme je polstrovanými lavicemi. Nakonec přidali pořádnou nálož kytek. No a jak se Vám to bude líbit jsme zvědaví, tak dejte určitě vědet… No a proč jsme to vlastně dělali? Čas od času asi prostě chceme změnu, nicméně polstrované lavice by měly eliminovat ozvěnu a menší stoly zase uspokojit více párů a menších skupinek, které nás navštěvují nejčasteji… No a vepředu jsme chtěli, abyste si konečně mohli sednout k tomu baru! Tak to přijďte okouknout.

Velikonoce v podzemí

O víkendu jsme měli tu čest opět hostit tradiční Velikonoční koncerty. Letos zahráli Yežkovy voči, Wooden ships a Hally Belly. Wooden ships, jako obvykle, "táhli" a jejich kotel nezklamal, ale za zmínku stojí i poslední zmiňovaná kapela Hally Belly, která vznikla už v roce 1986 a ne nadarmo se jim říká "legendy undergroundu". Už týden předtím proběhnul další minifestival a to metalového charakteru! Atmosféra na obou akcích byla super a my chceme poděkovat jak kapelám, tak i všem návštěvníkům za skvělé akce.

Zpátky v sedle

Pořádáte firemní večírek a milujete kávu? Milujete se a milujete i kávu a budete se brát? Milujete kávu, jste proaktivní a u Vás ve městě pořádáte festival? Nebo děláte cokoliv jiného, milujete kávu a chcete jí mít v té nejlepší kvalitě na Vaší akci? Naše bouda je tu pro Vás! Dofoukli jsme kola a už máme letos za sebou první výjezd! Takže když budete chtít výběrové kafe tam, kde normálně nebývá, stačí zavolat a my ho tam rádi dostaneme.

Víkendové speciály ve Všehochuti

Nové snídaňové menu frčí o sto šest a my už tu máme další novinku. Každou sobotu můžete kromě stálé nabídky ochutnat i jednu speciální snídani! Jako speciál jsme servírovali třeba palačinky, hovězí burger nebo vafle. Novinku na další víkend odhalujeme vždy v pátek na instagramu – sledujte nás!

Kafe zítra v pražírně - maká Tomáš, tak ho přijďte pozdravit, heslo je: samoobsluha